Hicran GÖZE

Avukat - Yazar

Amerika Değil Yahudi İmparatorluğu

Netanyahu ayakta alkışlandı.

Soykırımcı ortağı bir Amerika… Netanyahu tam 72 kez alkışlandı. “Parayla aldığı topraklarla kurduğu ülkesine” “VATAN” diyen ve o parayla alınmış toprakların başkanı bir zavallı adam… Ya ona para karşılığı toprakları satan alçaklar kim? Müslüman adını taşıyanlar değil mi? Ve şimdi birçoğu petrol zengini olan bu ülkelerin Filistin umurunda bile değil, birbirlerini yemekle meşguller.

Bir de düşünelim, soykırımı alkışlayan Amerika’nın nüfusunun kaçta kaçı acaba Yahudi? Amerika’da müessir olarak bulunan Yahudilerin nüfusu 5,5 milyon kadar… Amma bakın Biden kabinesindeki 15 bakanlıktan dördü ve Beyaz Saray sekreteri, milli istihbarat başkanı gibi ülkedeki mühim mevkilerin hemen hepsi Yahudilerin ellerinde… Başkan Biden’in üç çocuğu da Yahudi ile evli, yüzde ikiyi bulan Yahudiler ülke siyasetinin yüzde yirmi sekizine doğrudan hâkim… Dışişleri, Hazine, İç Güvenlik ve Adalet gibi son derece mühim noktalar ellerinde… Kabinedeki Yahudi etkisi de çok büyük…

Bu bilgilerden sonra Amerika’ya çok büyük bir Yahudi Devleti denebilir. Onun için Gazze’deki katliamlardan sonra Biden tarafından baş tacı edilen Netanyahu’ya “Devam et, devam et, arkanda Amerika gibi bir Yahudi İmparatorluğu var” diyebiliriz.

Bütün bunlardan sonra sayın Cumhurbaşkanımız olur ya Amerika’da alkışlanırsa, Netanyahu’yu alkışlayan bu ellerle lütfen beni alkışlamayın” diyebilecek mi acaba?

Son söz… Bütün bunlardan sonra bizler Rusya gibi bir büyük düşmanla birlikte Amerika adındaki bir Yahudi İmparatorluğu ile acaba nasıl başa çıkacağız? Her gün değişen tutarsız dış politikalarla mı yoksa Amerika’ya sözde meydan okuyup çoluğunu çocuğunu, malını mülkünü orada tutan devlet büyükleriyle mi?

Maalesef bizim de dahil olduğumuz gafil Müslüman âlemi, içinde bulunduğu gaflet uykusundan uyanmadıkça bu yürek burkan durumda da değişen bir şey olmayacaktır. Zira Cenâb-ı Hakk’ın Ra’d Suresinde buyurduğu gibi “Bir toplum tutumunu değiştirmedikçe Allah o toplumun konumunu değiştirmez.”